AQUAEL AKVARIJUM LADY 75 105L 75X35X40 WHITE

23.336,00 RSD
Na stanju
Rok isporuke 5 dana
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 5.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom plaćate pošiljku po kilaži.
Ocena:
(0.0 od 0 ocena)
AQUAEL AKVARIJUM LADY 75 105L 75X35X40 WHITE

Opis proizvoda

AQUAEL-ov bestseler u novoj verziji. Zahvaljujući novom DAY & NIGHT osvetljenju, možete se diviti svom akvarijumu i noću! Novi Leddi akvarijumski setovi uključuju poklopac sa najnovijim LED osvetljenjem koje integriše i dnevno i noćno osvetljenje. Pored toga, set je opremljen efikasnim filterom i automatskim grejačem. Leddi set obezbeđuje sigurnost i optimalne uslove za život akvarijumskih životinja i biljaka. Idealan je kao ukrasni akvarijum koji se lako održava, takođe i za akvariste početnike.

Posebno se ističe poklopac sa patentiranim sistemom otvaranja SMART OPEN. Eliminiše potrebu za šarkama i podupiračima i omogućava vam da lako obavljate bilo kakve radove na održavanju unutar rezervoara. Poklopac dodatno ima posebne žlebove u zadnjem delu koji omogućavaju pogodno izrezivanje rupa za ugradnju bilo koje vrste kanister ili kaskadnih filtera (podsećamo da poklopac sa takvim rezovima ne gubi garanciju proizvođača).
Poklopac je opremljen izuzetno velikim poklopcem koji vam omogućava da slobodno hranite ribu.

Najveća prednost novog kompleta je osvetljenje ugrađeno u poklopac.

14w Retrofit modul ugrađen u njega sa najnovijom funkcijom dnevnog i noćnog osvetljenja obezbediće fantastičan svetlosni efekat uveče ili noću, uz održavanje udobnosti stanovnika akvarijuma.

Zahvaljujući novom osvetljenju, garnitura je divno osvetljena, a troši minimalnu količinu energije i time smanjuje naše račune za struju.

Čistoću vode obezbeđuje unutrašnji filter ASAP 500 sa mogućnošću lakog rastavljanja sunđera uloška radi čišćenja ili zamene, sa izlazom koji se nalazi u gornjem delu filtera, koji može da imitira mini kaskadu oksigenacione vode.

Komplet takođe uključuje automatski grejač sa termostatom COMFORT FIKS ZONE 100V koji obezbeđuje konstantnu temperaturu vode optimizovanu za većinu vrsta riba od 25 stepeni Celzijusa.

Zahvaljujući rešenjima koja se koriste u njima, lako možete „dočarati“ jedinstveni podvodni svet u njima, koji je jedinstven ukras svake prostorije.

LEDDI-PAP 75 akvarijumi su napravljeni od mašinski lepljenog stakla sa silikonom.

Karakteristike proizvoda:
Dimenzije (d/š/v) – 75k35k40 cm bela
Kapacitet akvarijuma – 105l
Staklo za akvarijum zalepljeno belim silikonom
14w LED osvetljenje sa funkcijom dan/noć – 3 režima rada (dan, mešani, noćni)
Fik Zone 100w automatski grejač
ASAP 500 interni filter
Šifra artikla 110220
Barkod 2000000006208
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Model REZERVA
Vrsta robe AKVARISTIKA
Proizvođač